Tjänster och Byggen


Exempelbyggnationer

Byggnadsfirma Bror Waara AB startades 1973, och ägs och drivs av Bror Waara.  Firman utför olika slags byggen, allt från reparationer och renoveringar till utbyggen och byggen i både lösvirke och timring. Gamla byggnadstraditioner bjuder på många kloka och fiffiga lösningar, och renoveringar i husets ursprungliga stil görs speciellt gärna.

Bror Waara menar att bygga nytt är trevligt och jämförelsevis lätt att utföra. Där har man koll på vad som ska göras och vinklarna blir räta. Men det är nog så att utgå från något äldre, en tillbyggnad av ett gammalt torp eller renovering av en röd stuga, ändå är något extra. Det dyker lätt upp oväntade och udda saker som kräver lite klurighet. Det är roligt att få dessa utmaningar emellanåt. Byggandet blir inte bara teknik, utan känsla också. För nog är det väldigt vackert med det faluröda i kvällssolen. Det är en favorit.

Vi ger gärna referenser. Det kan mycket väl vara så att vi har gjort en liknande byggnation som önskas hos någon annan innan. Tag gärna kontakt med byggnadsnämnden Ludvika Kommun också. Där vet man vem Bror Waara är och kan ge information.